Галерија

Промоција на Институтот, Хотел Парк, Скопје 13 Јуни 2018 година

IMG_9514

Picture 1 of 36

 

Што е влогот за референдумот? Хотел Мериот, Скопје 17 Септември 2018 година

DSC_0271

Picture 1 of 25

 

5 дена до одлука, Хотел Парк, Скопје 23 Септември 2018 година

IMG_0366-min

Picture 1 of 27