Панел дискусија: „5 дена до одлуката“

На 26.09 во Хотел Парк, Скопје , во организација на Меѓународниот Републикански Институт (ИРИ) и…

Одржана конференција со наслов “Што е влогот…

Во организација на Институтот за одржливо управување Македонија 2.0 , Европскиот совет за надворешни релации…

Алберт Муслиу: После 1991 година по значајно…

Алберт Муслиу – политички аналитичар Господинот Алберт Муслиу за почеток направи една ретроспектива на поранешните…

Игор Есмеров: Едноставно кога правите компромисни договори…

Игор Есмеров – поранешен амбасадор на Р. Македонија во Унгарија Договор кој не е идеален,…

Костадин Богданов: Се наоѓаме пред еден крстопат…

Костадин Богданов – член на ИК на ВМРО – ДПМНЕ Се наоѓаме пред еден крстопат…

Ненад Марковиќ: Која е кнедлата која треба…

Ненад Марковиќ – професор на правниот факултет Јустинијан I – Скопје Ајде да дадеме по…

1ТV: Најава за настан – „5 дена…

Од тинк-тенкот Институт Македонија 2.0 на дебата „5 дена до одлука“, посветена на референдумот, ќе…

Панел дискусија: ,,5 дена до одлуката!”

   

Ханес Свобода : Грците конечно прифаќаат дека…

Поранешниот претседател на Прогресивната Алијанса на социјалистите и демократите во Европскиот парламент и известувач за…

Димитров: „Додека ние се занимаваме со тоа…

Шефот на дипломатијата Никола Димитров, на отворањето на дебатата рече дека главната придобивка од успешниот…